Maxi-ridelejr - Medlemmer med EGEN hest

Antal tilmeldte: 2/6 Pris: 3000 DKK Lokation:
Amaliegårdvej 54
8543 Hornslet
Dato:
28-07-2024 11:00
01-08-2024 19:00
Sidste frist for tilmelding:
14-07-2024
Beskrivelse

Maxi-ridelejr uge 31 2024

Rosenholm Rideklub inviterer alle medlemmer og ikke-medlemmer i alderen 9-17 år med på årets maxi-ridelejr. Lejren er for ryttere, som kan overnatte ude, og som minimum kan styre sin hest selvstændigt i skridt og trav. Det er muligt at tilmelde sig lejren på en af vores søde elevheste, eller man kan medbringe sin egen hest – vær opmærksom på at tilmelde dig det korrekte event.

Dagene bliver spækket med heste- og staldhygge!  Vi skal ride solnedgangsture, springe, ride kvadrille, lave hestespa og striglekonkurrence, flette hestesmykker, lave snobrød hver aften, kæphestespring og meget andet sjov!  Ugen afsluttes med en flot kvadrille-opvisning for forældre.

Der bliver ridning på banen om formiddagen og ridetur i naturen om aftenen, samt en dag med ”tur ud af huset”. Eleverne deles op i ridehold efter niveau, så alle får mest muligt ud af undervisningen. En af dagene bliver formiddagsridning springlektioner i små hold. Klubbens egen underviser, Mille Kirkegaard, står for al undervisning og er tilstede under hele lejren sammen med en anden fast voksen.

Hvis du skal ride på en af rideskolens heste, er det Mille, som tildeler hestene. Man har som udgangspunkt den samme hest hele ugen, så man har mulighed for at knytte et tæt bånd til den. Alle elever får sin egen hest.

Hvis du medbringer din egen hest, gør vi en fold klar til dig. Hestene kommer til at gå på enefolde, medmindre de går på fold sammen til dagligt. Dette er for at passe bedst muligt på hestene. Du står selv for at medbringe foder og hø til din hest. Alle heste skal være vaccinerede og ormebehandlet, og du skal medbringe hestepas. 

Praktisk info:

Datoer: Søndag d. 28. juli til torsdag d. 1. august. Mødetidspunkt søndag er kl. 11, og afhentning torsdag er kl. 19. Torsdag eftermiddag er forældre velkomne til at komme og se opvisning.

Tilmelding: På vores hjemmeside under events. Vær opmærksom på at tilmelde dig det korrekte event. Hvis lejren fyldes op, oprettes der venteliste. Tilmelding lukker 14 dage inden ridelejrstart af hensyn til planlægning. Meldes der afbud herefter refunderes beløbet ikke.

Kontakt: Inger på tlf.: 22885886, Mille Kirkegaard på tlf.: 42361035 (sms), eller bestyrelsen via bestyrelsen@rork.dk

OBS: har du særlige behov eller allergier mht. mad, skal det oplyses ved tilmelding.

To uger inden ridelejren sendes mere info til alle deltagere.

Vi glæder os til at se jer alle til en fantastisk sommer på Rosenholm!

Ekstra information

Jeg har særlige behov eller allergier

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 3000 DKK

Du skal være logget ind og aktivt medlem for at deltage